Theater Dag!

Houd je van het theater?

Houd jij net zoveel van het theater als wij?

Op 27 mei hadden de leerlingen en leraren van onze school de gelegenheid om te genieten van een prachtige Theater Dag! Deze werd georganiseerd door onze goede vrienden uit Stuttgart – de theaterstudio “Most”.

Eerste hebben de kinderen en hun ouders gekeken naar een prachtig en vrolijk toneelstuk van “Pippi Langkous”. Deze werd opgevoerd door jonge artiesten van onze eigen school “Buratino”. Dit onder begeleiding van Natalia de Bakker.

Na het daverend applaus waarmee onze jonge artiesten het podium hadden verlaten, werd deze betreden door onze gastartiesten uit Stuttgart. Jonge en nog jongeren acteurs speelden hun rol in de vaudeville “Trouble from a Gentle Hart” met een hoge professionaliteit. Dit bracht het publiek veel esthetisch plezier.

Na het bekijken van de uitvoeringen konden de kinderen deelnemen aan masterclasses theatrale vaardigheden. Deze werden gegeven door geëerde artieste van R.F. Tatyana Lybenskaya, en acteur, winnaar van de Golden Mask Award, Sergei Sukhanov. De tevreden gezichten en sprankelende ogen weerspiegelen beter dan welke woorden de sfeer van feest en magie die in de zaal heerste.

De leraren van de school bleven ook niet langs de zijlaan staan en konden tevens hun theatrale maskers toepassen bij het naspelen van grappige scenes.

Buratino

GRATIS
BEKIJK