Bezoek aan Museum Klok & Peel groepen 1 en 2

Op 12 november bezochten leerlingen van het eerste en het tweede leerjaar het Klok & Peel museum in Asten. De kinderen zagen wolven en vossen, hoorden de geluiden die ze maakten. De kinderen maakten ook kennis met andere dieren en vogels die in onze regio leven. We leerden de verschillen tussen een kraanvogel, een ooievaar, een reiger, een uil en een oehoe. Aan het einde van het evenement maakten de kinderen nog een herfst knutsel.

Concert “Onze talenten” 24 november

Lieve vrienden,

We herinneren u eraan dat aanstaande vrijdag 24 november het concert “Onze Talenten” zal plaatsvinden. Wij nodigen iedereen uit om van 18.15 tot 21.00 uur te luisteren en onze getalenteerde deelnemers aan te moedigen op het adres: café “De Zwarte Doos”, Den Dolech 2, 5612 AZ Eindhoven, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), 2e verdieping.

Het concertprogramma vindt u in de e-mailnieuwsbrief die op 22 november is verzonden.

U bent van harte werlkom!

Herfstfestival

Op zondag werd op onze school in de lagere klassen het “Herfstfestival” gehouden. Kinderen losten raadsels op en bevrijdden de kleuren van de herfst van de Boze Magiër, liepen een estafetteloop en dansten in een cirkel, zongen liedjes en hadden veel plezier. Aan het einde van het evenement kregen alle kinderen iets lekkers: rijpe rode appels! Het was een heerlijk feest waar iedereen van genoten heeft!

Poëzie uitdaging

Onze geweldige leraren stonden niet langs de zijlijn met de poëzie uitdaging en maakten ook hun eigen werk af! Is er nog iemand die poëzie wil proberen? We geven hier geen oordeel over, dus wees niet verlegen!

Gedichten middelbare schoolieren

Tijdens de literatuurlessen maakten de 12e en 13e klas van onze school kennis met verschillende literaire stijlen en poëtische meters. Als huiswerk werd de kinderen gevraagd korte gedichten te schrijven over hun favoriete Russische school. Dit zijn de resultaten.

Buratino

GRATIS
BEKIJK