Nieuwjaarsfeest

"Jongens, jullie zijn ongelooflijk!!!!!!!! Bedankt voor dit fantastisch feest, een zee van emoties en een oceaan van positievieit! Dit is zo nodig voor ons allemaal, vooral nu. Jullie zijn absoluut, kosmisch geweldig! Bedankt voor het gigantische werk dat je hebt verzet! Kinderen en ouders zijn helemaal blij. Fijne, vriendelijke en stralende feestdagen voor jullie allemaal!"
"Papa's en mama's, we hebben het feest vandaag met veel succes gevierd! 🎉 Naar mijn mening was iedereen tevreden, ikzelf ben gewoon heel blij met de organisatie! 👍🏻 Naar mijn mening was het het beste nieuwjaarsfeest dat ik ooit heb gezien. 💯 🤩 De jongens liepen rond de stations en voerden verschillende taken uit om tekenen te verzamelen van een crimineel die kindercadeautjes stal. Bij het eerste station versierden ze taarten  , bij het tweede concurreerden ze met Frost in kracht en behendigheid 🤸🏻‍♂️🏆🥇, bij de derde deden ze chemische experimenten    en slaagden ze uiteindelijk in de hindernisbaan 🧗🏻‍♀️ . Daarna waren er dansliedjes 💃🎅 met de kerstman, zijn team en jongens uit parallelklassen. We aten een taart 🍰, ontvingen cadeautjes 🎁 en gingen tevreden naar huis. 🤪  "
"En ik ben het er 100% mee eens dat de organisatie en het idee van het feest gewoon super waren. Ik vond dit formaat leuker dan het traditionele😉"
"Mijn kind zei dat Russische school de beste is!!!"