Belangrijk bericht

De tragische gebeurtenissen in Oekraïne doen pijn in ons hart. Wij zijn tegen alle oorlogen! Alleen samenwerking en wederzijds respect kunnen ten grondslag liggen aan beschaafde betrekkingen tussen mensen.

Ons Multicultureel Talencentrum “Buratino” is een openbare non-profitorganisatie die niet is geassocieerd met overheidsorganisaties van welk land dan ook. Onze school wordt bezocht door kinderen van wie de ouders afkomstig zijn uit Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, Moldavië, Letland, Litouwen, Georgië, Azerbeidzjan, Armenië en andere landen. Wat ons bindt is de liefde voor de Russische taal en de wens om deze door te geven aan onze kinderen.

Ondanks de moeilijke situatie hebben we besloten om aankomende zondag de deuren van onze school te openen. Wij zijn van mening dat dit noodzakelijk is in deze moeilijke periode waarin wederzijds respect en hulp zo belangrijk is voor onze kinderen en hun ouders.

We hopen dat we de schoolactiviteiten kunnen scheiden van de huidige gebeurtenissen en dat we elkaar in deze moeilijke tijden kunnen helpen.

Wij wensen vrede voor iedereen en voor onze kinderen!

Buratino

GRATIS
BEKIJK