Afgestudeerden van de Russische school 2006-2021

Op 6 juni, de verjaardag van de grote Russische dichter Alexander Sergejevitsj Poesjkin, werd over de hele wereld de Dag van de Russische taal gevierd. Voor onze school was het niet alleen de laatste schooldag van het studiejaar 2020/2021, maar ook de dag van het eindexamen Russisch taal en literatuur voor de oudste kinderen.

Velen van hen kwamen in 2006 als kleine kinderen naar onze school om te leren en te spelen. Nu, 15 jaar later, hebben zij hun studie afgerond en zijn zij geslaagd voor het examen Russische taal en literatuur.

Bij het afscheid van hun geliefde leraren, waarvan sommigen ook moeders zijn, spraken de oud-leerlingen oprechte woorden van dankbaarheid voor het voorbereiden van de talrijke lessen, presentaties, quizzen, literatuur en onze geschiedenis. Veel kinderen hebben zelf gezien hoeveel liefde en energie de leerkrachten steken in de voorbereiding van de lessen, meestal ‘s avonds, na het werk of in het weekend. Dit alles is niet voor niets geweest! De liefde en kennis van de Russische taal zullen deze reeds volwassen jongens en meisjes immers hun hele leven bijblijven.

Tot ziens, Russische School !

Buratino

GRATIS
BEKIJK