Voor kinderen

 

Voor kinderen zijn alle studio`s open van 13.30 uur tot 15:30 uur. De eerste twee lessen (12 en 19 september!) kunnen de kinderen kijken of ze de lessen leuk vinden en willen doorgaan met de cursus. Als het kind beslist deel te nemen aan een bepaalde studio, worden de proeflessen ook betaald.

Om je kind aan te melden voor een kinderactiviteiten of studio`s, neem dan contact op met de docent van de studio. Voor alle administratieve vragen kan je contact opnemen met Eugenia Lensen tijdens de lessen van het Russisch talencentrum “Buratino” of per e-mail: courses[at]russchooleindhoven.nl. 

Informatie over de betaling voor de activiteiten is hier.

Programeren

Kinderen die willen leren hoe ze zelf eenvoudige programma’s kunnen schrijven, logische en programmeerproblemen willen oplossen en met data willen werken, worden uitgenodigd in de programmeer studio.

Leeftijd: vanaf 12 jarar

Tijd: van 13.30 tot 15.00

Docent: Denis Abrazhevich, Kirill Maksimov

Prijs voor halfjaar: €100

Dance club

Dit is de algehele ontwikkeling van het kind. De oefeningen die tijdens de les worden gegeven zijn gericht op het verbeteren van mentale, creatieve en fysieke vaardigheden.

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Tijd: van 13.30 tot 14.15

Docent: Anastasia Shitkova

Prijs voor halfjaar: €70

Muzikale studio

Dit jaar nodigen wij kinderen uit in een nieuwe muziekstudio om gitaar, keyboard, balalaika, accordeon of knopaccordeon te leren spelen. De lessen worden individueel gegeven. Het kind moet zijn eigen instrument in de les hebben.

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Tijd: Van 14.30 tot 15.15 

Docent: Elena Borisenko

Prijs voor halfjaar: €150

Tekenstudio

De lessen bieden onuitputtelijke mogelijkheden voor de algehele ontwikkeling van kinderen. Hier kunnen kinderen ontmoeten kunst, leren om de schoonheid in het leven te zien, creatieve te zijn, vreugde ervaren door het bewustzijn van schoonheid – dit alles beïnvloedt de geest, ziel, wil van een groeiend persoon, verrijkt zijn wereld. Elk kind wordt als kunstenaar geboren. Je hoeft hem alleen maar te helpen zijn creatieve vaardigheden te ontwaken, zijn hart te openen voor goedheid en schoonheid, hem te helpen zijn plaats en doel in deze prachtige wereld te realiseren.

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Tijd: van 13.30 tot 14.15

Docent: Alena Kucherjavaja

Prijs voor halfjaar: €70

Muziekale-creative ontwikkeling

Muzikale en creatieve ontwikkeling is een les vol met het geluiden van muziek. Tijdens de les gaan kinderen spelen van muziek samen met een ervaren pianiste-leraar Olga Velikaya, die kennis heeft van moderne methoden voor de vroege ontwikkeling van muzikale vaardigheden en een grote liefde voor kinderen!

Leeftijd: van 4 tot 6 jaar

Tijd: van 13.30 tot 14.15

Leeftijd: van 6 tot 8 jaar

Tijd: van 14.30 tot 15.15

Docent: Elena Volkova

Prijs voor halfjaar: €70

 

Theaterstudio

Theaterstudio nodigt kinderen van 7 en 10 jaar uit. We helpen kinderen hun verbeelding te ontwikkelen, te ontspannen en basisvaardigheden op het gebied van theatrale kunst te leren.

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Tijd: van 14.15 tot 15.00 

Docent: Natalia de Backer

Prijs voor halfjaar: €70

Creative studio “Stupeni”

Het studioprogramma omvat de studie van verschillende technieken in het werken met polymeerklei en het maken van producten. Van polymeerklei kunnen verschillende decoraties, panelen, kerstboomversieringen, enz. worden gemaakt. Het hangt allemaal af van je fantasie!

Werken met polymeerklei vereist enige voorbereiding:

In de studio maak je kennis met verschillende technieken van tekenen met pastelkleuren, het maken van je eigen werk. Met de pasteltechniek kunt u elk werk maken, zoals een portret, landschap, stilleven, enz. Artistiek pastel is een zeer zacht en licht materiaal. Pastels worden geproduceerd in de vorm van kleurpotloden van verschillende vormen.

Leeftijd: vanaf 10 jaar

Tijd: van 13.30 tot 14.15 

Docent: Elena Borisenko

Prijs voor halfjaar: €70

Taekwondo

We nodigen kinderen vanaf 7 jaar uit voor onze nieuwe Taekwondo-sectie. Een krijgskunst die al decennialang is populair. Taekwondo voor kinderen is een van de beste manieren om lichaam en geest te ontwikkelen en harmonie met jezelf te bereiken. Taekwondo helpt al op jonge leeftijd bij de ontwikkeling van het bewegingsapparaat en het vormen van een spierskelet. Regelmatige lichaamsbeweging helpt de houding te corrigeren, het hart en de ademhalingsorganen te versterken. Bovendien wordt de krijgskunst een hulpmiddel om emotioneel evenwicht te bereiken.

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Tijd: van 13.30 tot 14.15 

Docent: Alexandr Nechaev

Prijs voor halfjaar: €70

Borduren

 

Borduren ontwikkelt niet alleen de fijne motoriek en verhoogt de tactiele gevoeligheid, maar geeft ook gemoedsrust, brengt jeself in evenwicht en heeft een gunstig effect op het zenuwstelsel als geheel. Daarnaast worden geduld, hard werken en toewijding in het kind opgevoed.

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Tijd: van 13.30 tot 14.15 

Docent: Viktoria Maksimova

Prijs voor halfjaar: €70

   
   

Football

Onze football coach  wacht op de jongens in de grote sportzaal. Sportkleding is verplicht!

 

Leeftijd:  van 7 tot 13 jaar

Tijd: van 13:30 tot 14:30

Coach: Valera Sigaev en Jan Kornilov

Цена за полугодие: 70€