Voor kinderen

 

Om je kind aan te melden voor de kinderactiviteiten of studio`s, neem dan contact op met Eugenia Lensen tijdens de lessen van het Russisch talencentrum “Buratino” of per e-mail: courses [at] russchooleindhoven.nl. Informatie over de betaling voor de activiteiten is hier. Voor kinderen beginnen alle studio`s om 13.30 uur of om 14.30 uur. De eerste twee lessen (2 en 9 september!) kunnen de kinderen kijken of ze de lessen leuk vinden en willen doorgaan met de cursus. Als het kind beslist deel te nemen aan een bepaalde studio, worden de proeflessen ook betaald.

«Sprookjesclub»

Nieuw!

Ekaterina Dumma nodigt beginnende en ervaren sprookjesvertellers van 7-10 jaar uit. Samen lezen wij 2 sprookjes. In elk van de sprookjes analyseren we de woordenschat, de sprookjesachtige taal, de plot en de achtergrond van het verhaal. Wij gaan werken met kaarten, werkbladen, miniboeken, tests voor elk verhaal. Daarna schrijven wij eigen sprookjes.

Van 13.30 tot 14.15 vanaf 7 jaar

Docent: Ekaterina Dumma

Prijs voor halfjaar: 60€

Knutselclub

Nieuw!

In onze club leer je hoe je een dennenappel verandert in een uil en steen in een cactus. Vele magische transformaties wachten op ons. We kunnen dit allemaal met onze eigen handen doen. Hiervoor hebben we klei en een beetje fantasie nodig! Iedereen die in alle beste en magie gelooft, wordt uitgenodigd op onze magische bijeenkomsten. Bij voorkeur kinderen van 5 tot 8 jaar

С 13.30 до 14.15

Docent: Anna Shost

Prijs voor halfjaar: 60€

«Klassieke muziek leren door emoties»!

Nieuw!

 In de klas zullen we samen naar de verschillende soorten muziek luisteren (meestal klassiek, maar niet alleen) en erover discussiëren. U zult begrijpen hoe u naar de klassieke muziek kunt luisteren op een manier dat het net zo leuk wordt als een bezoek aan het Efteling. Je zult leren begrijpen waarom we soms lachen of huilen tijdens het luisteren naar de muziek, hoe de slime componisten dat doen. We zullen ontdekken hoe jouw favoriete liedjes zich verhouden tot de lange tradities van Bach, Beethoven en Schubert . Ten slotte leer je veel interessante dingen over klassiekers, componisten en muziekinstrumenten die je niet eens wist. Na deze cursus ben je in staat om uit te leggen aan je vrienden, waarom klassiek zo spannend is!

Van 13.30 tot 14.15 vanaf 7 jaar

Docent: Asja Zaharjeva

Prijs voor halfjaar: 60€

Tekenstudio

Nieuw!

De lessen bieden onuitputtelijke mogelijkheden voor de algehele ontwikkeling van kinderen. Hier kunnen kinderen ontmoeten kunst, leren om de schoonheid in het leven te zien, creatieve te zijn, vreugde ervaren door het bewustzijn van schoonheid – dit alles beïnvloedt de geest, ziel, wil van een groeiend persoon, verrijkt zijn wereld. Elk kind wordt als kunstenaar geboren. Je hoeft hem alleen maar te helpen zijn creatieve vaardigheden te ontwaken, zijn hart te openen voor goedheid en schoonheid, hem te helpen zijn plaats en doel in deze prachtige wereld te realiseren.

Vanaf 7 jaar

Van 13.30 tot 14.15

Docent: Alena Kucherjavaja

Prijs voor halfjaar: 60€

Ballet studio

We nodigen meisjes en jongens van 6 tot 9 jaar oud (of in overleg met de leraar) uit naar de balletstudio.

Belangrijk: meisjeshaar moet in een “knot” of vlecht worden gedaan, gepaste kleding is ook wenselijk zodat kinderen de juiste beweging kunnen zien.

 13.30 ~ 14.15

Prijs voor halfjaar: 60€
Docent Anna Alibekova

Theaterstudio

Theaterstudio nodigt kinderen van 7 en 10 jaar uit. We helpen kinderen hun verbeelding te ontwikkelen, te ontspannen en basisvaardigheden op het gebied van theatrale kunst te leren.

14.15 ~15.00 vanaf 6 jaar

Prijs voor halfjaar: 60€
Docent Natalia de Backer

 

 

 

 
   

Studio “Muzikale ontwikkeling van kinderen. Zangles ”

 

Studio “Muzikale ontwikkeling van kinderen. Zangles ”nodigt kinderen van 6 tot 11 jaar oud uit, waar ze kunnen genieten van liedjes uit hun favoriete tekenfilms en de basis kunnen leren van muzikale geletterdheid.

13:30~14:15

Prijs voor halfjaar: 60€
Docent Angela Manotti

Gitaarstudio


Voor kinderen vanaf 7 jaar
13:30 ~14:00
14:00 ~14:30
14:30 ~15:00
15:00 ~15:30
15:30 ~16:00

Prijs voor halfjaar: 70€
Prijs voor de individuele lessen: 150€
Docent Zinaida Nadirova

Football

Onze football coach  wacht op de jongens in de grote sportzaal. Sportkleding is verplicht!

 

13:30 ~14:30 vanaf 5 jaar

Coach Viktor en Jan Kornilov

Prijs voor halfjaar: 30€