PROFICIAT AAN ALONA BOJTSOVA VOOR BIJZONDERE VERDIENSTEN TER BEHOUD VAN RUSSISCHE TAAL IN HET BUITENLAND

Beste vrienden!

Op zondag 27 maart vond in Londen het III Internationaal Forum van de directeuren en leraren van de Russische buitenlandse scholen “Russische taal buiten Rusland” plaats.
In de avond was de ceremonie van het toekennen van de borden voor de beste leraren “voor bijzondere verdiensten voor het behoud van de Russische taal in het buitenland”.
We zijn bijzonder verheugd dat de “Voor bijzondere verdiensten in het behoud van de Russische taal in het buitenland”, 2e graad, werd uitgereikt aan onze favoriete ALONA BOJTSOVA.
“Voor de afgelopen 11 jaar heeft Alona Bojtsova haar onderwijsactiviteit beleden. Een actieve levenshouding en onvermoeibare energie hebben haar mogelijk gemaakt om het vriendelijke personeel te vinden. Onder de resultaten kunnen niet alleen worden gewezen op internationale conferenties met deelname van vertegenwoordigers uit Nederland, België en Duitsland, maar ook de succesvolle afronding van culturele projecten met betrekking tot diverse aspecten van de Russische taal en cultuur.”
Hoera! Gefeliciteerd!

Buratino

GRATIS
BEKIJK