RESULTATEN VAN DE ENQUÊTE

Aan het eind van het jaar hebben we een enquête gehouden onder alle ouders over hoe graag ze het Russische Center “Buratino” bezoeken , hoe tevreden ze zijn over het onderwijsproces en de andere aspecten van het Centrum.

In totaal hebben 79 mensen gereageerd op de enquête, van wie 52% volledig tevreden en 42% in principe tevreden is met bezoek aan het opleidingscentrum! Daarnaast is 90% van mening dat de docent(en) van uw kind in goed in staat is/zijn, om iets nieuws aan uw kind(eren) te leren, een derde daarvan vindt zelfs dat de docent(en) daartoe uitstekend in staat is/zijn..

We hebben ook interessante opmerkingen, ideeën en suggesties gekregen – niet alleen op de organisatie van de school, clubs en festivals, maar ook op het gebruik van innovatieve technologieën, onderwijs en modieuze apparaten. Heel erg bedankt!

We zijn trots op hoe de ouders het werk van de hele staf van de Russische school evalueren en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat volgend jaar niet minder succesvol en positief wordt. Dank u!

Buratino

GRATIS
BEKIJK