Scheiding op z’n Russisch: toneelstuk voor volwassenen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

“Elk gelukkig gezin is gelukkig op haar eigen manier. Doch alle ongelukkige gezinnen lijken op elkaar”
(Lev Tolstoi)

Het toneelstuk “Scheiding op z’n Russisch” is een melodramatische klucht, waarin verdriet en ironie, tragedie en komedie in elkaar opgaan. Magnifieke monologen, uit het leven gegrepen, worden afgewisseld met grappige en onverwachte wendingen.
Vragen worden opgeworpen, maar de antwoorden zijn niet voor iedere toeschouwer ondubbelzinnig. Het prachtige samenspel van de twee hoofdrolspelers zorgt ervoor dat het publiek oprecht meeleeft met de personages en hun ongewone verhalen, waardoor een verscheidenheid aan emoties wordt opgewekt – van mededogen tot een glimlach.

Datum: 11 maart 2018 om 19:00 uur

Adres: Gemeenschapscentrum Lievendaal

Lievendaalseweg 3

5652 SB Eindhoven

Kaartje: 15 euro