Picknick!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

We nodigen iedereen uit voor onze traditionele picknick op het strand. Het schooljaar in de Russische school is voorbij, de Nederlandse school loopt snel ten einde, de vakantie en de zomer is voor de deur ! Laten we samenkomen om het afgelopen jaar te bespreken, plannen delen voor de zomer en gewoon kletsen en ontspannen in de natuur.

We gaan op 23 juni om 11.00 uur naar het strand E3 in Eersel. Routebeschrijving is hier te vinden: http://www.e3strand.nl/ Entree is 5 euro voor personen ouder dan 3 jaar, parkeren – 3 euro.

Neem eten en bestek mee voor een picknick, spelletjes – sport en de goede zin!

Feest ten ere van de 220ste verjaardag van A.S. Pushkin

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

De laatste dag van dit schooljaar begon met een feestelijke opening in de Magic Lukomorye (sprookjesland van Pushkin), die werd geleid door Arina Rodionovna en Alexander Sergejevich Pushkin zelf.

Gedurende de hele dag werden lessen, quizzen, wedstrijden, ballen en theatervoorstellingen gegeven die verband hielden met het werk van de dichter!
Zowel de meisjes als hun moeders konden prachtige Russische sarafans en kokoshniks proberen, iedereen kon bij een samovar foto maken of gedichten proberen te schrijven in het kantoor van Pushkin.
 Zowel kinderen als volwassenen kunnen kennis maken met het leven en werk van de dichter of de prachtige tekeningen van zijn door kinderen geschilderde sprookjes bewonderen.
 Nou, een grote bal voor kleine kinderen was gewoon een echte gebeurtenis!
Fantastische dag, die nog lang zal worden onthouden.

Hier kan je alle foto`s van het feest zien.

Les Informatica in het museum

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

De laatste les van de Informatica-cursus werd gehouden in het Museum voor Personal Computer History in Helmond. Wij kregen een uitleg over de geschiedenis van computertechnologie en kennis gemaakt met de hardware en software van moderne computers. Nu konden de jongens met eigen ogen de allereerste personal computers zien, naar binnen kijken, lachen om de primitieve games van die tijd en verbaasd staan ​​over de snelheid, waarmee computerhardware en -software zich ontwikkelen. Na de rondleiding kon iedereen genieten van het spelen van oude en moderne computerspellen.

Verjaardag van A.S. Pushkin

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Het einde van ons schooljaar is al in zicht. 26 mei gaan wij de 220ste verjaardag van de geboorte van Alexander Sergejevitsj Poesjkin vieren.

Om een ​​feestelijke sfeer te creëren, introduceren we deze dag op onze school de dresscode:

Feestjurken voor meisjes en moeders;

Pakken (of hemd en broek) voor jongens en vaders.

Deze dag hebben wij verschillende quizzen en wedstrijden voor de kinderen voorbereid. Aan de eind van de dag organiseren wij voor de kinderen een echte bal! Ouders kunnen de hal betreden en plaats voor de gasten nemen. De eerste en tweede klas worden met hun ouders uitgenodigd in de hal, kinderen kunnen binnenkomen met mama of papa.